Cântare electronice pentru automobile

Cântare auto, senzori de greutate, seturi de modernizare şi accesorii suplimentare 

Cântare agroindustriale

Cântare industriale pentru operațiunile de depozitare și de producție.

Cantar pentru automobile cu conexiune WiFi si LAN
Modernizarea cântarelor

Eliminarea componentelor mecanice ale cântarului și înlocuirea lor cu celule de sarcină electronice și indicatori de greutate digitali

Deservirea cântarelor
-->

Servicii

Ne ocupăm de producerea, modernizarea, reparaţia şi deservirea cântarelor industriale, a sistemelor şi dispozitivelor de cântărire, precum şi a aparatelor de dozare.

cantar auto portabil
Cantare electronice pentru automobile

Balanta pentru autoturisme, celule de sarcină, de upgrade kituri și accesorii

Cântare pentru depozit și comerț

Pardoseli industriale cântare pentru operațiunile de depozitare și de producție.

Deservirea cantarelor

Deservire cantar de orice complexitare, profilactica

Modernizarea cintarelor

Modernizare cantar de orice tip

Despre noi

Activitatea companiei Comsales Grup este concentrată pe producere de cintare pentru automobile. Fiind o companie industrială și de construcții cu profil larg, comercializam cintare industriale electronice care au ca scop determinarea masei vehicolelor de tonaj mare ce au atins nivelul maxim de calitate și nivel maxim de durabilitate. Aceste cintare pentru automobile sunt cîntare de mari dimensiuni și sunt utilizate pentru a cintari sarcini mari de încărcături, oferind mobilitate reală în cintarire în conformitate cu limitele de sarcină. Așa model de cîntare au abilitatea de a cîntări fără a afecta rezistența acestora.

Cantarele produse de compania noastră sunt executate conform tehnologiei de ultimă generație pentru a face față încărcării uniforme a suprasarcinii produsului cintarit. La ziua de azi pe piața există o varietate mare de opțiuni în sectorul dat. Compania Comsales Grup este un producator de cantare ce vă pune în atenție o gamă vastă de cantare pentru automobile la prețuri avantajoase. Vă oferim nu doar cel mai bun pret cantar electronic comercial, dar ținem cont și de durata de viață a produsului și costul intreținerii acestuia. Acest model de balanta de cantarit în decursul multor ani de perfectă funcționare a obținut încrederea clienților noștri.

Pe lîngă faptul că suntem un producator si distribuitor de cantare de top, echipa noastră de profesioniști vă prezentăm și un spectru larg de servicii: inginerie industrială, construcții metalice, proiectare și depozite tipizate. Ne asumăm responsabilitatea pentru produsele noastre și ținem cont de cerințele clientului, ceea ce este cheia eficienței noastre ca producatori.

În alegerea acestor cintare pentru automobile o etapă importantă reprezintă buna funcționare a acestora. Tocmai acesta și este motivul care vă aduce la noi, vă propunem o paletă largă de soluții din care să alegeți cele mai flexibile prețuri în funcție de produsul ales. Oferim consultanță și garanție la toate tipurile de cintare industriale electronice.