Cântare electronice pentru automobile

Cântare auto, senzori de greutate, seturi de modernizare şi accesorii suplimentare 

Cântare agroindustriale

Cântare industriale pentru operațiunile de depozitare și de producție.

Cântar pentru automobile cu conexiune WiFi și LAN
Modernizarea cântarelor

Eliminarea componentelor mecanice ale cântarului și înlocuirea lor cu celule de sarcină electronice și indicatori de greutate digitali

Deservirea cântarelor
-->

Servicii

Ne ocupăm de producerea, modernizarea, reparaţia şi deservirea cântarelor industriale, a sistemelor şi dispozitivelor de cântărire, precum şi a aparatelor de dozare.

cantar auto portabil
Cântare electronice pentru automobile

Balanta pentru autoturisme, celule de sarcină, de upgrade kituri și accesorii

Cântare pentru depozit și comerț

Pardoseli industriale cântare pentru operațiunile de depozitare și de producție.

Deservirea cântarelor

Deservire cantar de orice complexitare, profilactica

Modernizarea cântarelor

Modernizare cantar de orice tip

Despre noi

Activitatea companiei Comsales Grup este concentrată pe producerea cântarelor pentru automobile. Fiind o companie industrială și de construcții cu profil larg, comercializăm cântare industriale electronice care au ca scop determinarea masei vehiculelor de tonaj mare atingând nivelul maxim de calitate și de durabilitate. Aceste cântare pentru automobile sunt cântare de mari dimensiuni și sunt utilizate pentru a cântări  încărcături cu sarcini mari, oferind mobilitate reală în cântărire în conformitate cu limitele de sarcină. Așa model de cântare au abilitatea de a cântări fără a afecta rezistența acestora.

Cântarele produse de compania noastră sunt executate conform tehnologiei de ultimă generație pentru a face față încărcării uniforme a suprasarcinii produsului cântărit. Actual pe piața există o varietate mare de opțiuni în sectorul dat. Compania Comsales Grup este un producător de cântare ce vă pune în atenție o gamă vastă de cântare pentru automobile la prețuri avantajoase. Vă oferim nu doar un preț bun la cântarele electronice comerciale, dar ținem cont și de durata de viață a produsului și costul întreținerii acestuia. Acest model de balanță de cântărit în decursul multor ani de perfectă funcționare a obținut încrederea clienților noștri.

Pe lângă faptul că suntem un producător și distribuitor de cântare de top, echipa noastră de profesioniști vă prezintă și un spectru larg de servicii: inginerie industrială, construcții metalice, proiectare, depozite frigorifice, depozite de păstrare, hale de producere etc. Ne asumăm responsabilitatea pentru produsele noastre și ținem cont de cerințele clientului, abordăm individual fiecare proiect, fapt ce determină eficiența noastră ca producători. 

Când optați pentru un cântar pentru automobile, optați în primul rând pentru calitatea verificată în timp și pentru un produs autohton. Pe lângă un produs care își păstrează funcționalitatea în timp, vă propunem o paletă largă de soluții din care să alegeți cele mai flexibile prețuri în funcție de produsul dorit. Oferim consultanță și garanție la toate tipurile de cântare industriale electronice.