Despre noi

Comsales Grup este o companie industrială și de construcții cu profil larg, care își desfășoară activitatea pe piața Republicii Moldova din anul 2006. Este un producător modern de cantare platforma pentru uz industrial, executând lucrările „la cheie” – de la proiectare până la instalarea soluțiilor finale la obiectivul beneficiarului. 

Oferim soluții adaptate la scopurile și valorile clienților, pentru a-i ajuta să optimizeze procesele, să sporească productivitatea, să reducă cheltuielile sau să asigure conformarea la cerințele normative. Producerea, vânzarea și deservirea cintarelor auto au stat la baza companiei „Comsales Grup”.

Pe această direcție de activitate, implementăm dezvoltările tehnologice moderne, iar talentul inginerilor noștri calificați, precum și soluțiile tehnice de ultimă generație asigură precizia, viteza înaltă de cantarire și fiabilitatea platformelor instalate. 

Uzina de structuri metalice

Pe baza tehnico-materială a întreprinderii, în anul 2012 a fost creată uzina de construcții metalice „STEEL HOUSE”, cu o suprafață de 2000 m.p. și o capacitate de producție de 3000 tone de construcții metalice pe an, cu un nivel înalt de dotare tehnologică, ceea ce permite, la construcția obiectelor noastre, mecanizarea maximă a tuturor proceselor de producție, executarea lucrărilor în condiții de uzină și, ca rezultat, reducerea costurilor la lucrările de construcții și montaj.