CÂNTAR PLATFORMĂ CP-1500-4-A1
PROMOȚIE

PREȚ PROMOȚIONAL

11 000 MDL 14 000 MDL
Mărimea platformei : 1200x1200 mm
Capacitatea maximă de cântărire : 1500 kg
Diviziunea de cîntărire : 0.5 kg
REGULAMENTUL PROMOȚIEI::
  1. Promoția este valabilă doar pentru cântarul de tip platform cu dimensiunile 1200x1200mm și capacitatea maximă de cîntărire de 1500 kg;
  2. Promoția nu poate fi accesată concomitent cu alte promoții ale companiei;
  3. Promoția nu se aplică pentru celelalte modelele de cântare platformă;
  4. În cazul în care stocul de cântare se va epuiza, toate solicitările înregistrate pînă la data de 10.06.2016 inclusiv, vor fi efectuate la comandă cu prețul promoțional.
DURATA PROMOȚIEI 10.05 - 10.06

Servicii

Ne ocupăm de producerea, modernizarea, reparaţia şi deservirea cântarelor industriale, a sistemelor şi dispozitivelor de cântărire, precum şi a aparatelor de dozare.

Cantare electronice pentru automobile

Balanta pentru autoturisme, celule de sarcină, de upgrade kituri și accesorii

Cantar agroindustriale

Pardoseli industriale cântare pentru operațiunile de depozitare și de producție.

Deservirea cantarelor

Deservire cantar de orice complexitare, profilactica

Modernizarea cintarelor

Modernizare cantar de orice tip

Despre noi

Activitatea companiei Comsales Grup este concentrată pe producere de cintare pentru automobile. Fiind o companie industrială și de construcții cu profil larg, comercializam cintare industriale electronice care au ca scop determinarea masei vehicolelor de tonaj mare ce au atins nivelul maxim de calitate și nivel maxim de durabilitate. Aceste cintare pentru automobile sunt cîntare de mari dimensiuni și sunt utilizate pentru a cintari sarcini mari de încărcături, oferind mobilitate reală în cintarire în conformitate cu limitele de sarcină. Așa model de cîntare au abilitatea de a cîntări fără a afecta rezistența acestora.

Cantarele produse de compania noastră sunt executate conform tehnologiei de ultimă generație pentru a face față încărcării uniforme a suprasarcinii produsului cintarit. La ziua de azi pe piața există o varietate mare de opțiuni în sectorul dat. Compania Comsales Grup este un producator de cantare ce vă pune în atenție o gamă vastă de cantare pentru automobile la prețuri avantajoase. Vă oferim nu doar cel mai bun pret cantar electronic comercial, dar ținem cont și de durata de viață a produsului și costul intreținerii acestuia. Acest model de balanta de cantarit în decursul multor ani de perfectă funcționare a obținut încrederea clienților noștri.

Pe lîngă faptul că suntem un producator si distribuitor de cantare de top, echipa noastră de profesioniști vă prezentăm și un spectru larg de servicii: inginerie industrială, construcții metalice, proiectare și depozite tipizate. Ne asumăm responsabilitatea pentru produsele noastre și ținem cont de cerințele clientului, ceea ce este cheia eficienței noastre ca producatori.

În alegerea acestor cintare pentru automobile o etapă importantă reprezintă buna funcționare a acestora. Tocmai acesta și este motivul care vă aduce la noi, vă propunem o paletă largă de soluții din care să alegeți cele mai flexibile prețuri în funcție de produsul ales. Oferim consultanță și garanție la toate tipurile de cintare industriale electronice.